" /> Livrare, plata si retur | extensii de par

Livrare, plata si retur

Livrarea

Se face in 24-48 ore maxim, daca acestea sunt disponibile pe stoc si in 7-10 zile daca acestea sunt disponibile la comanda.
Prin firma de curierat Fancourier sau Urgent Courier, direct la domiciliul dumneavoastra si costa aproximativ 22-25 de lei si variaza doar in functie de costul total al comenzii.
Daca platiti prin virament bancar, costul transportului este de 14 lei si creste doar in functie de greutate 0,8 lei/kg.

Livrare in strainatate ( UE )

Pentru livrari in tari precum Spania, Italia, Germania, Anglia, Ungaria etc, plata se face in avans inclusiv transportul.Livrarea se face cu posta, serviciile curierat sunt mult mai scumpe insa pentru cine doreste nu e nici o problema. Toate taxele se achita in avans.
Pretul livrarii va fi cel afisat pe site-ul Postei Romane

Returnarea

Este posibila.Trebuie doar sa ne anuntati in prealabil.Puteti apela la returnare daca ati ales gresit culoarea si nu vreti sa vopsiti extensiile sau ati gresit produsul sau nu sunteti multumit(a) din punct de vedere calitativ sau pur si simplu v-ati razgandit si nu mai doriti sa cumparati de la noi. Oricare ar fi motivul noi va stam la dispozitie si va putem schimba produsul cu oricare altul din stoc cu plata sau dupa caz returnarea diferentei sau va putem inapoia intreaga suma platita mai putin taxele de curier. Taxele de returnare ale produselor sunt suportate de catre client.Orice produs poate fi returnat in termen de 14 zile de la data livrarii la client, avand dreptul la rambursare totala fara nici o explicatie cu conditia ca produsele sa fie nemodificate, complete ,ambalajul intact, si avand sigiliul din interiorul pachetului).

 

ATENTIE!  Toate extensiile de par sunt livrate intr-o tipla din plastic, iar in interior, ele sunt prevazute cu un sigiliu auriu. Din motive de igiena si de sanatate, nu se primesc colete retur in cazul in care ati indepartat acest sigiliu.
Orice produs are dreptul de a fi schimbat din motive defect de faricatie sau calitate, in termen de 30 de zile de la livrare cu conditia ca acesta sa fie complet si integru. Clientul are obligatia sa pastreze factura si chitanta pentru a beneficia de aceasta garantie. Toate produsele returnate vor fi verificate personalul extensiidepar-oferte.ro, iar daca defectele reclamate se confirma, aceasta garantie va inlocui produsele.
Returnarea se face, in principiu, prin acelasi serviciu prin care s-a facut livrarea dar suntem deschisi la orice varianta mai ales daca ea este mai avantajoasa pt dvs. Singura conditie pentru a accepta returnarea produsului este ca acesta sa nu fie incomplet, folosit sau deteriorat si sa fie in ambalajul original. Taxele de retur sunt suportate de catre client.

PLATA

Plata in sistem “ramburs” sau ”virament bancar”

  • 1. Plata comenzii se face la livrarea coletului prin posta -serviciul prioripost : 10 ron, durata : 2-4 zile.
  • 2. Plata comenzii se face la livrarea coletului prin Fan courier/Urgent courier: 22,5 ron, durata: 1-2 zile.
  • 3. Plata prin virament bancar in contul BCR.Dupa confirmarea platii noi vom expedia de urgenta comanda efectuata.
Trimite-ne poza cu nuanta ta pe (WhatsApp) 0757 168 781