" /> Recomandari si pareri clienti | extensii de par

Recomandari si pareri clienti


Am comandat o coada de la dumneavoastra si sunt foarte multumita,aveti produse de calitate ….multumesc!!!

Ghirase Georgiana

Am incredere in aceasta firma pt. ca vinde produse calitative, la pret bun. Extensiile sunt din par natural si se comporta foarte bine.

Lili, Brasov

Eu am extensii cu cheratina comandate de pe acest site si tot aici mi s-a recomandat persoana care sa mi le monteze. Au preturi super bune, iar extensiile sunt foarte faine. Pe  mine m-au convins..sunt cu adevarat o firma serioasa. O sa comand numai de aici!

Sanziana, Bucuresti

Mi-am pus extensii cu microring la o colaboratoarea de-a dvs. din Bucuresti si sunt multumita de calitatea lor.  Le am de ceva timp si rezista coafurilor mele cu placa. Trebuie avut grija la spalat si trebuie respecate regulile de ingrijire ale lor ca sa tina cat mai mult. O sa va recomand tuturor.

Alina P.

Extensiile sunt foarte bune. Le coafez cu placa, ondulatorul si nu se deterioreaza. Le port foarte des si toate prietenele mele ma intreaba de ele. O sa mai comand sigur de la voi pentru ca sunteti seriosi si nu pacaliti lumea.

Debora

Sunt calitative extensiile de la aceasta firma, au un gramaj de par foarte bun la pretul pe care il au si am constatat ca sunt cele mai ieftine de pe piata.

Andra

Am comandat acum o luna o tresa de par blonda si pot sa spun ca e foarte faina si se vede ca e par natural…o port zilnic si este foarte practica.

Ioana

Am cumparat de la dvs. seturi Deluxe pentru salonul pe care il administrez si sunt foarte incantata de produse si de colaborarea cu dvs. Sunt din Oradea si recomand aceste extensii tuturor care doresc astfel de achizitii. Va multumesc!

Pentru mine sunt perfecte! Raman clienta fidela CLAR!! Foarte serioasa firma.

Bety

Sunt o fana a extensiilor de par, imi cumpar numai de pe acest site..am deja 3 ani de cand folosesc..sunt de calitate si foarte usor de intretinut. Aviz celor care vor sa isi procure un set.

Mire
Trimite-ne poza cu nuanta ta pe (WhatsApp) 0757 168 781